Kom godt i gang efter coronakrisen!

Er det hårdt at skulle i gang efter krisen? Har i svært ved at finde rytmen eller er der knas i samarbejdet?

I kølvandet af coronakrisen tilbyder El-kholy Consult teambuilding til teams, afdelinger og mindre virksomheder. Teambuilding kan være en oplagt mulighed for at kickstarte efter nedlukning eller blot skabe en sjov og lærerig dag, blandt kollegaer og medarbejdere der på den ene eller anden måde har været berørt af krisen.

Tilbuddet indebærer en 5 timers teambuildingsdag sammensat af forskellige samarbejds- og kommunikationsøvelser, med faglige indspark undervejs.

Det er muligt at tilpasse dagen lige netop jeres behov, hvorfor det faglige indhold og fokus kan varieres alt efter hvad der vil give jer det bedste udbytte. Temaer kunne blandt andet være konstruktiv feedback, kommunikation og dialog eller samarbejde og typologier.

Opgaven vil varetages af vores team af juniorkonsulenter.

Tid:

  • Det er muligt at booke tid kl. 9-14 eller 13-18. Der vil være forplejning m. frokost, som enten vil være i forbindelse med introduktionen eller opsamlingen afhængig af det valgt tidsrum.
  • Det er muligt at booke tid fra 8 juni og frem.

Sted:

  • Hvidtjørnvej 14,  8471 Sabro
  • Det vil primært foregå udendørs, så sørg for passende påklædning.

Pris:

Som et ekstraordinært tilbud her ovenpå krisen er følgende priser gældende:

  • 1-4 Personer: 4.500 KR.
  • 5-8 Personer: 8.900 KR.
  • 8-12 Personer: 13.500 kr.
  • 12-16 personer: 18.000 kr.

Har du nogen spørgsmål eller brug for yderligere information er du meget velkommen til at kontakte os. Skriv gerne på info@elkholyconsult.dk

teambuilding-coronatilbud

Vi har hos El-kholy Consult altid vægtet sjov og spændende læring højt. Vi har derfor taget skridtet videre, og udviklet Escape Team. Escape Team er et escape room beliggende i Sabro nær Aarhus.

Hvad er et escape room?
Et escape room er et eller flere rum, hvor det handler om at bryde ud (eller ind) ved at løse mystiske gåder, finde skjulte nøgler, og ikke mindst, arbejde sammen som en gruppe.

Escape Room som teambuilding
Når spillet i vores escape room starter, har hvert hold én time til at bryde ud. Nu gælder det om at holde hovedet koldt, og få løst gåderne. For at klare opgaven bedst, skal der én bestemt ting til – samarbejde. Inden I træder ind i rummet, vil der stå en erhvervskonsulent fra El-kholy Consult klar til at guide jer gennem de forskellige Insights profiler. Disse profiler danner grundlaget for teambuildingøvelsen. De forskellige personlighedsprofiler indeholder både styrker og udfordringer, som vil komme på prøve når spillet starter. Når I er brudt ud, vil erhvervskonsulenten evaluere på disse profiler, og gennemgå disse styrker og udfordringer, der er kommet til udtryk gennem spillet.

Vil du vide mere om Escape Team?
Så tjek hjemmesiden ved at trykke her

EscapeTeam_logo lille

Tekst kommer snart.

Kontakt os for en uforpligtende snak på telefon +45 51 30 34 40

el-kholy-consult_logo

Balance skaber udvikling