Vi har hos El-kholy Consult altid vægtet sjov og spændende læring højt. Vi har derfor taget skridtet videre, og udviklet Escape Team. Escape Team er et escape room beliggende i Sabro nær Aarhus.

Hvad er et escape room?
Et escape room er et eller flere rum, hvor det handler om at bryde ud (eller ind) ved at løse mystiske gåder, finde skjulte nøgler, og ikke mindst, arbejde sammen som en gruppe.

Escape Room som teambuilding
Når spillet i vores escape room starter, har hvert hold én time til at bryde ud. Nu gælder det om at holde hovedet koldt, og få løst gåderne. For at klare opgaven bedst, skal der én bestemt ting til – samarbejde. Inden I træder ind i rummet, vil der stå en erhvervskonsulent fra El-kholy Consult klar til at guide jer gennem de forskellige Insights profiler. Disse profiler danner grundlaget for teambuildingøvelsen. De forskellige personlighedsprofiler indeholder både styrker og udfordringer, som vil komme på prøve når spillet starter. Når I er brudt ud, vil erhvervskonsulenten evaluere på disse profiler, og gennemgå disse styrker og udfordringer, der er kommet til udtryk gennem spillet.

Vil du vide mere om Escape Team?
Så tjek hjemmesiden ved at trykke her

Tekst kommer snart.

Kontakt os for en uforpligtende snak på telefon +45 51 30 34 40

el-kholy-consult_logo

Balance skaber udvikling