Sundhedshuset i Risskov er et samarbejde mellem de professionelle behandlere i huset på Agerbæksvej 7B, 8240 Risskov

Sundhedshuset er et unikt samarbejde på tværs af forskellige faggrupper og giver dig muligheden for diverse ydelser – alt sammen samlet under ét tag

I Sundhedshuset finder du:

  • Klinisk psykolog og jordemoder – Marianne Astrup
  • Personlig træner, løbecoach, sportsterapeut og sportsmassør – Nikolaj Bonde
  • Sundhedsteamet og uddannede kostvejledere der tilbyder: sundhedsvisit, individuel kostvejledning og sundhedstjek
  • Hudplejer og kosmetolog – Valentina Borgen
  • Erhvervspsykologer, konsulenter, coaches og mentorer – El-kholy Consult

Vi ved, at balancen mellem det mentale og fysiske er afgørende for din personlige udvikling, og derfor tilbyder vi ydelser til alle aspekter i Sundhedshuset i Risskov

foto_erhverv

Klik på emnerne for at læse mere

Kostvejledning

Kostvejledningsforløb:

Kostvejledning er for dig, der drømmer om at tabe dig og få en sundere livsstil. I dag findes der et væld af lyn-kure som på hver sin vis virker som et quick-fix til vægttab. Sådan en kur vil du ikke blive præsenteret for, da disse oftest resulterer i at de tabte kilo hurtigt sætter sig igen. I stedet tages der udgangspunkt i dine kostvaner og de værktøjer som du har brug for, for at ændre dem. Det vigtigste er, at du er motiveret og har overskud til gøre en indsats for at nå dit vægttabsmål. Under et kostvejledningsforløb får du både hjælp og støtte til at opretholde motivationen og helt konkrete redskaber til hvordan du sammensætter en sundere kost.Kristina

Hvad indeholder et kostvejledningsforløb?
– Tre vejledninger, herunder:

  • Indledende samtale á ca. 75 min
  • To opfølgende samtaler á ca. 30 min

– En kropsanalyse på Tanita vægt (måler bl.a. fedtprocent, BMI, muskelmasse og body age)

– Støtte og hjælp til at bevare motivation og indarbejde sunde vaner i hverdagen

– Udformning af en konkret plan med personlige fokuspunkter

Pris i alt kr. 1575,00 kr

Ekstra opfølgende samtaler á ca. 30 min. koster 375,00 kr

Individuel sundhedstjek

Et sundhedstjek er for dig som ønsker et indblik i hvordan det forholder sig med din sundheds- og helbredsmæssige tilstand. Under sundhedstjekket gennemføres en række tests og målinger og det er tallene fra disse, som er med til at kortlægge din sundhedsprofil. Du får selvfølgelig rådgivning i hvordan dine tal skal forstås og ikke mindst gode råd til hvordan du kan forebygge livsstilssygdomme og sikre et godt helbred fremadrettet.

15204164_10210424656865172_1690899728_owww.nikolajbonde.dk

Med en baggrund i elite-triathlon og badminton samt uddannelse som personlig træning, løbetræner, sportsmassør samt sportsterapeut har jeg en stor bred sportslig indsigt. Jeg har sport i blodet og lever og ånder for sundhed og trivsel. Jeg holder af udendørs idræt og elsker funktionel styrketræning. Jeg nyder at hjælpe folk, coache dem og vejlede dem i bestræbelserne på at opnå deres målsætning. Sideløbene er jeg produkt specialist hos ASICS DANMARK.

photowww.marianneastrup.dk

Jeg hedder Marianne Astrup og er uddannet psykolog fra Århus Universitet og siden autoriseret af Dansk Psykolognævn.  Jeg arbejder med terapi, udvikling, meditation, supervision og kurser. Jeg har særlig erfaring omkring reaktioner og vanskeligheder i forbindelse med graviditet og spædbarnstid, samt med depression, angst, store livsforandringer, traumer, stress og sorg.

www.valentina.dk

Valentina BorgenI min hudplejeklinik laver jeg holistiske ansigtsbehandlinger med fokus på både hudproblemer/hudsygdomme og ældning af huden. Man kan også bare vælge en afslappende behandling med en ansigts/nakke/hovedbund-massage. Det er også muligt at få en en gratis konsultation om huden (hvis man har problemer, bekymringer eller bare vil have godt råd omkring hudpleje).

www.aarhus-terapeuterne.dk

Vi er på nuværende tidspunkt fem psykologistuderende ved Aarhus Universitet, som er i gang med det sidste år af kandidaten. Vi er derfor endnu ikke færdiguddannede psykologer, hvorfor vi har mulighed for at tilbyde terapi til reducerede priser. For at sikre kvaliteten af vores behandling, modtager vi jævnligt supervision af en autoriseret psykolog. Dette betyder, at vi bliver vejledt af og sparrer med psykolog, Lars Paaby.

Kontakt os for en uforpligtende snak på telefon +45 51 30 34 40

el-kholy-consult_logo

Balance skaber udvikling