Hos El-kholy Consult ser vi social ansvarlighed på flere platforme.

Udsatte børn og unge ligger vores hjerte nært!
Derfor går noget af firmaets overskud også til at hjælpe på den front – både økonomisk og tidsmæssigt.

Vores mentore er nøje udvalgte og vi bruger mange ressourcer på at de er veludannede og sikre at de altid kan få supervision i de tilfælde hvor der kræves noget ekstra.
Vi oplevere at nogen af de unge har viljen og drømmen om at få en tilværelse, der for de fleste betegnes som normal men af urimelige årsager passer de ikke ind i ”systemet” og har fået en tung ”etiket” at bære rundt på.
Her går vi ofte ind og hjælper dem videre, langt udover hvad opgaven som mentor indebærer.

Vores indkøb

I vores indkøb tilstræber vi at vælge efter bæredygtighed og genbrugsmaterialer, i stedet for pris.
Når vi afholder kurser tilstræber vi at benytte økologiske råvarer.
Vi har et fælles ansvar overfor vores miljø og for vores fælles fremtid.

foto_erhverv

El-kholy Consult blev etableret i sommeren 2008, af erhvervspsykolog, Hanna El-kholy, Virksomheden tilbyder konsulentydelser til offentlige såvel som private virksomheder. Virksomheden består i dag af et team på 23 ansatte, hvor af 11 indgår i vores mentorteam. Mentor teamet er sammensat af personer med forskellige erfaringsmæssige baggrunde, aldre og uddannelser.
Alle ansatte i mentorteamet har erfaringer med og brænder for at arbejde med mennesker.

Vores Vision

  • Vi vil Igennem løbende udvikling, uddannelse og supervision, sikre, at vi fremstår som professionelle, dynamiske og ansvarsbevidste i forhold til private og offentlige virksomheder, organisationer og enkeltpersoner.
  • Vi vil sikre at vores kunder – samarbejdspartnere, igennem dokumentation kan måle effekten af vores supervision i forhold til deres mål og strategi.
  • Vi vil tage samfundsansvar i forhold til den udvikling der løbende viser sig.

Vores mission

  • Som Erhvervspsykologer, konsulenter, coaches og mentore skal vi, igennem vores konsulentydelser, sikre at vi tilføre virksomheder, organisationer og enkeltpersoner langsigtede løsninger i overensstemmelse med deres egne mål.

Vores værdigrundlag

Tillid
Tillid er afgørende i relationen mellem mentor og mentee. Vi ønsker at tilpasse os individuelle behov. Vi møder vores mentees hvor de er, for derigennem at kunne støtte den enkelte. Altid under hensyntagen til, at det bliver etisk forsvarligt, samt at sikrer det bedste resultat.

Nærvær
Når vi påtager os en opgave, er vi altid 100 procent til stede og engagerede. Dette finder vi er nødvendigt for at kunne skabe den bedst mulige relation mellem mentee og mentor.

Udvikling
Vi tillader os at udfordre vante handlemåder og mønstre. Vi stiller de kritiske spørgsmål, for at skabe udvikling. Vi giver tid til refleksion og giver ærlig og konstruktiv feedback.

Mentorordningen i El-kholy consult er et hjerte projekt, som udelukkende bygger på et ønske om at fremme unge menneskers livskvalitet. Vores mentore gennemgår et uddannelses forløb, får supervision mm. For at kunne vare tagementor rollen på bedst muligvis.

I El-kholy Consult får vores mentore:

  • Mentoruddannelsen, bygget op omkring relevant teori, praksis eksempler og øvelser. Samt en kompendium og undervisning i etik og tavshedspligten.
  • Supervision til alle mentore i El-kholy consult, af erhvervs psykolog Hanna El-kholy. .
  • En være en del af Mentorteamet betyder at alle mentore bliver en del af et team, hvor man  sparre med hinanden og lære af hinandens oplevelser.
  • Mentorkoordinering gør at vi matcher vores mentore med vores mentee, for at give så optimale vilkår for et udviklende forløb.

Læs mere om vores mentorordning her:

Vi brænder for at skabe udviklingsprocesser, hvor mennesker bliver bevidst om, hvordan de kan bruge deres ressourcer til at skabe endnu bedre resultater. For os er det vigtigt at vi møder og acceptere mennesker, hvor de er.

El-kholy Consult - Stemningsbilelder - af Sebastian Kjër (65 of 68)

 “Jeg har altid været af den overbevisning at har vi et overskud i en eller anden form så skal vi give noget af det til dem som mangler.

Der er rigtig mange i Danmark som har brug for hjælp.  Den hjælp vil vi rigtig gerne give når som helst vi kan.

Derfor har vi blandt andet et tæt samarbejde med Jobcentere hvor vi laver vurderinger og tager de borgere vi kan ind i virksomhedspraktik.
En del af de borgere som vi har haft i praktik har vi ansat i fleksjob og de er blevet en uvurderlig del af konsulenthuset – så en opfordring til andre virksomheder er, at prøve det samme!

Derudover er der mange som ikke har overskud til at kæmpe med ”systemet” eller ”institutioner” eller har råd til behandling – der har vi lavet en del pro bono arbejde siden vi startede.
Det kan være alt som gratis rådgivning og coaching til at tage med ud til myndigheden som vidne og ekstra talerør.

Derfor er vi er glade og stolte over vores tilbud af mentorordninger. Her bruger vi vores business kompetencer til at rekruttere, uddanne og supervisere det bedst tænkelige mentorkorps som altid står klar til at hjælpe og gøre en forskel for unge i alderen 18-30 år med at få en bedre og nemmere hverdag hvor enten uddannelse eller arbejde er målet.”

Hanna El-kholy

foto_erhverv

Kontakt os for en uforpligtende snak på telefon +45 51 30 34 40

el-kholy-consult_logo

Balance skaber udvikling