Insights Discovery personprofil er et enkelt arbejdsværktøj med ubegrænsede arbejdsmuligheder. Profilen er bygget på psykologen Carl Gustav Jungs teori, og der arbejdes hele tiden med at optimere og finjustere det bagvedliggende testapparat således at profilen altid er så præcis og valid som overhovedet muligt.
Personprofilen tager udgangspunkt i, at alle mennesker har fire farveenergier i sig. Nogle har man lettere adgang til end andre, og nogle skal man strække sig efter. Profilen kan således være med til at skabe en større indsigt i personlige præferencer og udviklingspunkter.

Med en Insights typeprofil opnår man desuden et dybere kendskab til både sine egne og andres arbejdsvaner. Med den forståelse vil du være bedre rustet til at samarbejde og kommunikere effektivt, og dermed styrke din evne til at skabe og udvikle stærkere relationer mellem kollegaer, ledere og tværfaglige teams.
Hvis du står overfor en arbejds- eller samarbejdsopgave der kan være svært at løse, eller har du lyst til at blive klogere på dig selv, så er en Insights personprofil måske det helt rigtige for dig. Testen kan tages af alle, og den er formuleret i et lettilgængeligt sprog der gør den både letforståelig og brugbar i hverdagen.

Kontakt os for en uforpligtende snak på telefon +45 51 30 34 40

el-kholy-consult_logo

Balance skaber udvikling