Insights Discovery personprofil er et enkelt arbejdsværktøj med ubegrænsede arbejdsmuligheder. Profilen er bygget på psykologen Carl Gustav Jungs teori, og der arbejdes hele tiden med at optimere og finjustere det bagvedliggende testapparat således at profilen altid er så præcis og valid som overhovedet muligt. Personprofilen tager udgangspunkt i, at alle mennesker har fire farveenergier i sig.
Nogle har man lettere adgang til end andre, og nogle skal man strække sig efter. Insights er en af de få tests på både det danske og internationale marked der scorer højest når det kommer til kundetilfredshed, implementering og brugbarhed i dagligdagen.

Med en Insights typeprofil opnår man et dybere kendskab til både sine egne og kollegaers præferencer og arbejdsvaner. Med den forståelse vil jeres team være bedre rustet til at samarbejde og kommunikere effektivt i fremtiden, og dermed styrke jeres evne til at skabe og udvikle stærkere relationer mellem kollegaer, ledere og tværfaglige teams. Insights typeprofilen kan anvendes i alle organisationer på alle niveauer.

Vi har rigtig gode erfaringer både på organisatorisk, team og individ plan. Profilen kan således bruges til alt fra organisationsudvikling til leder- og medarbejderudvikling og til konkrete opgaver som højere salgseffektivitet og bedre kommunikation.

Vi står altid klar til en uforpligtende snak om hvordan Insights Discovery personprofil kan give mening og anvendes i jeres virksomhed.

Kontakt os for en uforpligtende snak på telefon +45 51 30 34 40

el-kholy-consult_logo

Balance skaber udvikling