Insights Discovery er baseret på den schweiziske psykiater Carl Jungs psykologi, som er udviklet med henblik på at få en øget forståelse for sig selv og de relationer der opstår mellem mennesker.

I Insights Discovery arbejdes der med nedenstående fire farverenergier, som hver især fremlægger stil, styrke, mulige udfordringer og ens betydelige rolle i teams:

IldRød
SolGul
SkovGrøn
HavBlå

Menneskers reaktionsmønstre, adfærd og verdensforståelse er vidt forskellige, hvorfor Insights typeprofil et godt redskab til at åbne op for en stor selvindsigt samt forståelse for arbejdsrelationer på kryds og tværs.

Insights Discovery kan bidrage til et godt arbejdsmiljø, samt succes i virksomheden i form af forbedring af de ansattes, samt lederes kommunikationsstil. Derudover bidrager Insights til mindskelse af misforståelser og mulige konflikter.

I en virksomhed hvor Insights Discovery typeprofil anvendes, vil hver enkel unikke profil fungere som et springbræt til at udvikle et miljø hvor medarbejdere og ledere, sammen og hver for sig, bliver inspireret til at præstere deres absolut bedste.

Vi har gode erfaringer både på organisatorisk, team og individuelt plan. Profilen kan således bruges til alt fra organisationsudvikling til leder- og medarbejderudvikling og til konkrete opgaver som højere salgseffektivitet og bedre kommunikation.

Vi står altid klar til en uforpligtende snak om hvordan Insights Discovery personprofil kan give mening og anvendes i jeres virksomhed.

32744777_966352556868060_5615101317778243584_n

Kontakt os for en uforpligtende snak på telefon +45 51 30 34 40

el-kholy-consult_logo

Balance skaber udvikling